Tekstbageriet

Trekking på et bjerg

Få råd til dit trekking-eventyr

xx99

Trekking-ture kan være rigtig dyre. Først er der udstyr, som sko, tasker og det rette tøj, som hurtigt kan løbe op i et større beløb. Dernæst kan selve rejsen være dyr, da man måske ønsker at komme til et mere eksotisk sted for at opleve bjergtagende udsigter. Ligegyldigt hvor man rejser hen, kan beløbet hurtigt blive højt, og derfor kræver det, at man har sparet en god sum penge op, hvis man vil til sin drømme trekking-rejse. Der er dog også andre muligheder, hvis rejsefeberen virkelig brænder, og man har behov for at komme afsted lige med det samme. 

Penge og kuglepenne

Lån til turen

Det er også muligt at tage et lån. Taget man et i banken, kan det tage længere tid at få det igennem. Hurtigere er det, hvis man låner online. Du kan også tage et sms-lån, hvor man blot udfylder en ansøgning på telefonen. Nogle udbydere godkender hurtigt ansøgningen og sætter penge på din konto i løbet af få minutter, mens der kan gå et par dage for andre. Det er hurtigt og enkelt. Det er selvfølgelig at foretrækker, at man selv har sparet sammen, men står rejsefeberen virkelig og brænder, er der masser af mulighed for at låne online, hvis det er det man ønsker. 

Planlæg i god tid

Selvom der kan være en vis charme ved at tage en spontan beslutning og rejse ud i verdenen, er det ikke ligefrem den billigste plan og egner sig nok ikke til en trekking-tur. Ved du allerede nu, at du en dag gerne vil til Afrika på en storslået rejse, så begynd allerede nu at spar lidt sammen. Sætter du lidt af engang i mellem, kan beløbet hurtigt blive stort uden, at du rigtig tænker over det. Selv hvis dine planer ændrer sig, har du sparet en smule sammen, du har til gode til hvad som helst. 

Budget på computeren

Lav et budget

Ligegyldigt hvordan, du får nok penge til drømmerejsen, er det også en god idé at lave et budget. Det sparer dig for at overforbrugere på selve rejsen, men også inden du skal afsted. Det er især smart, hvis du skal spare sammen til en rejse. For nogle kræver det dog lidt selv disciplin at holde sig fra at bruge mange penge på punkter som mad eller tøj hver måned, men det gavner i længden. Det giver dig et bedre overblik over din økonomi, og hvad du rent faktisk bruger pengene på hver måned. På den måde skal du nok få skrabet lidt samme til en rejse. 

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.