Tekstbageriet

arbejde ved tablet

Sociale bogmærker på nettet

xx99

Der er mange måder, vi kan connecte med vores venner på. Igennem dejlige samvær over en øl, en kop kaffe eller et måltid mad. Legeaftaler med børnene, ferier, fester og fejringer. Men i en travl hverdag med mange ting at se til og passe, kan det blive en udfordring at få sat den rette tid af til at man kan mødes og bruge tid sammen. Men bare rolig, der er stadig måder at holde kontakten ved lige på! Nemlig sociale bogmærker.

 

Hvad er et socialt bogmærke?

Inde på hjemmesiden, der hedder folkd.com, kan man lave sociale bogmærker. Sociale bogmærker er når man via internettet deler sine bogmærker med sine venner. Hvis én person for eksempel bogmærker en hjemmeside, der handler om at booke et par timer på hesteryg i Mols Bjerge, kan vedkommendes venner se dette bogmærke og derfor lære, at personen overvejer at ride en tur i Mols Bjerge. Helt uden at nogen behøvede at ringe til hinanden eller mødes, ved de nu, hvad der foregår i hinandens liv. Og herfra kan man jo gribe muligheden og byde ind og sige, at man gerne vil med ud at ride i Mols Bjerge. Med sociale bogmærker bliver det lettere at holde kontakten.

 

Hvad man kan bogmærke?

Man kan bogmærke alt på internettet. Bogmærker kan være en rigtig stor hjælp til at holde overblik, særligt i perioder, hvor man måske har lige lovligt meget om ørerne. Hvis man for eksempel er ved at få lavet nyt køkken eller skal omdekorere hele huset, er der mange forskellige ting, man skal have styr på. Hvilken bordplade skal man have? Skal de hårde hvidevarer også skiftes ud, nu vi er i gang? Hvad med komfuret, skal det være induktion eller gas? Skal vi have klinker eller trægulve ude i køkkenet? Og hvad med på børnenes værelser, trænger væggene ikke efterhånden til et nyt lag maling? Der er rigtig, rigtig mange spørgsmål, der melder sig løbende, når man er ved at lave sit hjem om. Og med bogmærker er det pærelet at gemme de hjemmesider, man skal bruge, og mere specifikt kan man jo også gemme lige præcis de to bordplader, valget står imellem. På den måde er det hurtigt at klikke sig ind på dem, når man skal sidde og overveje det.

 

Brug bogmærkefunktionen som inspirationstavle

Man kan med fordel se bogmærkelinjen i ens internetbrowser som en inspirationstavle. Man kan sætte et bogmærke op med de ting, man går og leger med tanken om. At de står der oppe i toppen af browseren gør, at man oftere overvejer dem, end hvis de ikke var der. Hvis man drømmer om at købe en campingvogn og der er et bogmærke til den fedeste campingvogn til den bedste den blå avis-pris, er det mere sandsynligt at man rent faktisk fører tanken om at købe en campingvogn til dørs. Fordi den hele tiden liiige banker på og lige melder sig på banen, når man åbner sin browser. Så det er bare med at lade sig inspirere. Man kan også bruge det i forbindelse med et vægttabsprojekt. Sunde opskrifter og gode fitness-videoer i bogmærkelinjen vil motivere dig til at holde diæten og træningen ved lige og vil derved holde dig ved ilden i forbindelse med ønsket om at tabe sig eller blive stærkere. Dette gælder naturligvis også, hvis man ønsker at tage på.

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.