Tekstbageriet

ovn

Derfor bør du overveje motion og sund mad

xx99

M-ordet og det tabuiserede sunde mad, har lidt megen skade fra forskellige befolkningsgrupper, rundt omkring i landet, i løbet af de seneste par år. Mange holder af at grille om sommeren, eller måske endda finde rygeovnen frem igen. Det kan være man vil kombinere sommeren og madlavningen, og prøve nye tiltag. 

Motion

Ovnen betyder meget for kvaliteten af maden

Går du og overvejer at købe en rygeovn? Så er tiden helt sikkert inde til at springe ud i det, og gøre det. Med en rygeovn kan du tage din madlavning til en nyt niveau, og udforske på nye, spændende måder, i selskab med et nyt, fantastisk stykke legetøj. At stå udenfor og lave sin egen mad, er der noget ganske særligt ved. Ikke alene smager mad, lavet i en rygeovn vildt godt, men det kan tilmed give nye kompetencer og være rigtigt hyggeligt at lave sammen med familien, eller nogle gode venner. At holde grillfest er altid en god ide, det er en fest-stemning alle elsker at komme til. Med en rygeovn kan du tage grillfesten til det næste niveau, og imponere din nabo endnu mere, med din nye rygeovn.

Hvorfor er vores sundhed egentlig så vigtig? 

Når vi begynder at lave dejlig mad, alene eller sammen med andre, kan vi nogen gange komme til at glemme hvad denne mad indeholder af kalorier, salt og fedt. Det er ikke noget problem, hvis det blot er en gang imellem at vi nyder et godt stykke kød, med en god rødvin, men bliver det for tit, kan vi komme i problemer og blive uvenner med vores krop. Når vi snakker sundhed snakker vi om mange forskellige ting, på en gang. Det er derfor vigtigt at definere, hvilket område inden for sundhed man snakker om, når man henviser til sundhed, og vil diskutere dette. Snakker vi om mental sundhed? eller er det vores fysiske velvære der bliver bragt på banen? Det er nemt at snakke om det ene, uden nødvendigvis at komme ind på det andet, men burde vi i virkeligheden det?

Selv en mindre indsats kan bogstavelig talt redde liv

Når vi går en tur i det dejlige efterårsvejr, eller vi tager os sammen og cykler på arbejde, en eller to gange om ugen, har vi ganske ubemærket gjort en indsats for at arbejde progressivt på vores helbred, og har måske forhindret et kommende hjerteanfald. Der skal ikke særligt meget til, men når vi gør bare en smule for at bibeholde vores gode helbred, kan vi gøre rigtigt meget for os selv, og måske endda også vores nærmeste. Overvej hvordan du selv kan, med en relativt lille indsats, påvirke din dagligdag til at blive en smule sundere, og præget af lidt mere motion. At cykle på arbejde kan gøre meget, og kræver ikke særligt meget, det samme kan man sige om en hurtig løbetur en eller to gange om ugen. 

Lev længere med dem du elsker

Et godt og sundt helbred kan gøre godt, i mange år. En god form er værd at holde på, især hvis man, som vi alle gør, langsomt bevæger sig opad i alderen. Hvis vi gør en indsats for at holde vores krop, og vores sind, ved lige, og sunde, kan vi risikere at leve længere end vi ellers ville, med rødvin og kød som en fast del af diæten. Med et generelt sundere liv, kan vi se frem til at kunne leve længere, og bruge denne tid med dem vi elsker.

Grøntsager

God mad kommer til dem som venter

God mad og god form er det samme fedt, man er nødt til at vente på det. Den gode mad, fra den gode rygeovn, kommer ikke bare af sig selv, det samme kan man sige om den gode form. Så kom i gang i dag, så der kan være mindre ventetid i morgen.

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.