Tekstbageriet

krydsord

Kryds og tværs er underholdning for alle

xx99

Hvad skal du finde på til personen der har alt? Det kan være svært at finde ud af hvad du skal give i fødselsdagsgave eller julegave til en, som ikke rigtig ønsker sig noget. Der er mange muligheder når det kommer til gaveideer. Det er meget individuelt hvilke kreative baner folk går i, da det bl.a. kommer an på hvordan gavemodtageren er som person. Det betyder, at gaveideer kommer rigtig meget an på hvad personen kan lide og interesserer sig for. Gå i tænkeboks, så du kan finde frem til den helt perfekte gaveide.

Find på den rette gaveide

Det er forskelligt hvor svært det er at finde på en gaveide til en person. Det er lettere jo bedre du kender en person. Det er en god ide, at du tænker i gavemodtagerens baner og dermed kan blive klogere på, hvad personen vil blive glad for at få. Hvis gavemodtageren godt kan lide at sidde og nørkle med kryds og tværs, så kan det være en god ide at finde nogle sjove og underholdende blade. Der findes forskellige sværhedsgrader indenfor kryds og tværs blade, så hvis du skal udfordre gavemodtageren, så skal du vælge nogle af de sværeste på markedet.

gaver

Få en krydsords ordbog

Nogle gange kan man risikere at sidde med en kryds og tværs som er svær at løse. Det kan være et enkelt ord, som man ikke kan komme frem til. Du kan udover kryds og tværs blade give gavemodtageren en ordbog, hvor det er muligt at slå krydsord op. Dette er en god hjælp hvis du sidder og skal finde på krydsord forslag.

Det er godt for hjernen

Det er sundt og lærerigt at bruge tid på at løse kryds og tværs. Det skyldes at du bruger hjernen til at tænke og kan koble fuldstændig af. Mange danskere slapper af med dette fordi de ikke skal forholde sig til at lave krydsord. Det handler udelukkende om at løse opgaven. For at sætte prikken over i`et er det hyggeligt at sidde og lave kryds og tværs sammen med andre. Der er ingen specifik målgruppe, da både unge som gamle kan sidde og løse det. Brug tid på kryds og tværs så du kan få lov til at tænke lidt.

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.