Tekstbageriet

hvilket bordfodbold passer til dig?

Hvilken type bordfodboldbord passer til dig?

xx99

Fodboldborde kommer i flere forskellige varianter. Nogle af de mest almindelige typer af bordfodboldborde er bordtop bordene, som stilles oven på stuebordet eller spisebordet.  Derudover er der de fritstående standard spilleborde, som også kan være multiborde med flere forskellige spil i ét. Hver type bord har sine egne fordele og ulemper, og derfor kan ingen af ​​dem betragtes som “værre eller bedre” end de andre typer borde. Det hele afhænger af folks personlige behov og præferencer.

Prisen på de forskellige typer varierer også afhængigt af deres funktionalitet, kvalitet og spilleoplevelse. De dyreste fodboldborde kan let komme op over 10.000 kr, hvilket er rigtig mange penge, især hvis du ikke planlægger at bruge bordet så ofte endda.

Det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvilken slags fodboldbord der passer til dine behov, før du køber et. I denne artikel prøver vi derfor at hjælpe dig med at bestemme, hvilken type bord der passer til dig og dine behov.

Bordtop fodboldbordet stilles oven på et andet bord

Bordtop bordfodboldbordet er meget mindre end bordene i standardstørrelse og vejer typisk kun ganske få kilo. Disse borde har typisk karakter af at være “legetøjsborde” til mindre børn og skal stilles op på spisebordet eller stuebordet. Sammenlignet med standardbordet er det meget mindre og meget lettere. For nogle folk er denne størrelse bord også meget mere praktisk. Bordet kan stilles op over alt, det kan nemt bæres og flyttes rundt på, og det kan nemt stilles ind i et skab efter brug. Derved kan du nemt spille på bordet på det mest bekvemme sted i huset.

Denne type bord anbefales til begyndere og mindre børn, der ønsker at prøve spillet. Bordet er da også meget billigere i forhold til det traditionelle standard bordfodboldbord for voksne. Du kan altid få et godt overblik over forskellige bordfodboldborde online. Hvis du også leder efter et bord, som er transportabelt og moblit, så er dette et godt valg. Du bør dog sikre dig, at du køber et spillebord med gummi på fødderne, så dit spisebord ikke får ridser. Samtidig forhindrer gummipuden fodboldbordet i at skride, når der spilles på spisebordet!

Fritstående bordfodboldborde i standardstørrelse

Denne type fodboldbord kan stå ad sig selv og skal ikke stilles på et bord. Dette er det traditionelle fodboldbord med fastgjorte ben. Bordet er normalt stort og tungt og koster også derefter. Dette er den type bordfodboldbord, som de fleste af os forbinder med et “rigtigt” bordfodboldbord. Hvis du ved, hvordan man tager sig af et fritstående fodboldbord i standard størrelse, vil det helt sikkert holde lige så længe, som du har brug for det. Standardbordene anbefales til teenagere, voksne og ældre børn, og er den type bord, som oftest findes i SFO’er, på arbejdspladser og på skoler. Dette kunne være et fransk bord fra Bonzini, eller det kunne være et fodboldbord fra italienske Garlando.

Multibordet kommer med flere spil i ét

Denne type bordfodbold kan omdannes til forskellige bordspil som ishockey, bordtennis, mini-billard og skak. Dette er det perfekte bord, hvis du har børn, der elsker at udforske de forskellige bordspil, eller hvis du er på udkig efter alsidighed og har begrænset plads.

Det er nemt at konvertere bordet fra bordfodbold til et andet spil. Alt du skal gøre er at flytte spillepladen og så sætte den spilleplade på med det ønskede spil. Multibordene er typisk tilgængelige både i bordtop-udgaver, men også som fritstående borde. Selvom disse borde er dyrere sammenlignet med bordtop-udgaverne, så er de også i meget bedre kvalitet og tilbyder meget mere variation.

Vælg bordet efter din personlige præference og behov. Hvis du er på udkig efter alsidighed, så bør du vælge et multibord. For andre er det vigtigere, at bordet nemt kan transporteres og stilles til side, og her kan bordtop fodboldspillet være lige det, de har brug for.

For ældre og mere seriøse spillere, så er et standardbord nok det bedste valg. Bordets kvalitet, dets design og dets holdbarhed er også afgørende, så glem ikke at overveje disse faktorer, når du leder efter et bord. Du kan altid få besvaret spørgsmål om bordet, før du køber det, ved at skrive til forretningen eller webshoppen, der sælger bordet, så du kan få det bord, som er lige efter din smag!


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.