Tekstbageriet

Gravid

Gør graviditeten lidt sjovere at komme igennem

xx99

Der er mange ting, som er lidt mere besværlige, når du er gravid. Det kan være alt fra fysisk bevægelse som at finde tøj, der passer uden at være kedeligt og underligt i designet. Du glæder dig helt sikkert til, at din baby ankommer, men det er ikke sikkert, du synes, graviditeten er det fedeste i verden. Det er svært at ændre på tilstandens natur, men du kan faktisk godt gøre det lidt sjovere at være gravid. Det kræver bare, at du er lidt kreativ, og at du er villig til at gøre tingene lidt anderledes end normalt. Læs med her, og få gode ideer. 

 Maling

Eksperimenter med din stil 

Du tænker måske, at det er ikke er så meget at stille op med din tøjstil, når du er gravid. Men faktisk er der rigtig mange gode muligheder for at finde fedt tøj og for at prøve noget nyt, du måske ikke ellers havde turdet. Du kan efterhånden finde mange mærker, som laver flot og spændende tøj til gravide. Det handler bare om at finde de rette forhandlere, så du får det bedst mulige udvalg. 

Hos Mamamilla kan du finde graviditets- og ventekjoler i mange forskellige størrelser og designs. Du kan let eksperimentere med din stil, for der er masser af valgmuligheder. Hvis du for eksempel gerne vil prøve noget med lidt mere farve, er graviditeten en perfekt mulighed for dette. Folk bemærker sikkert hele tiden, at du har ekstra meget glød grundet graviditeten, så hvorfor ikke udnytte dette og gå all-in på prints og farver? Der er ingen grund til at lade være, og selvom maven fylder meget, er der stadig godt med plads til at være den, der sætter trendsene for alle os andre. 

Glad

Lav de ting, du ikke har tid til normalt

Når du er gravid, forventer folk ikke, at du laver alle de ting, du plejer. Du behøver ikke løbe ti kilometer flere gange om ugen, og der er også mindre pres i forhold til sociale arrangementer. Det frigiver en masse tid, og derfor kan du med fordel tage nogle interesser op, som du ikke normalt har tid til. Du ved selvfølgelig bedst selv, hvad dette kunne indebære. Måske vil du virkelig gerne i gang med at male, måske drømmer du om at tyde stjernetegn, eller det kan være, du har en storslået karriere som jazzsanger foran dig.

Uanset hvad er graviditeten en oplagt mulighed for at gøre tingene lidt anderledes end normalt, og du skal ikke være bange for at kaste dig ud i nye ting. Graviditeten er overstået før du ved af det, og så har du pludselig ikke så meget tid til alt muligt andet mere. Derfor handler det bare om at bruge dagene fornuftigt, og selvom du kan få meget ud af kurser og graviditetsbøger, så er det også rigtig vigtigt, at du husker at gøre noget for dig selv. Det skal ikke kun være fornuftigt det hele. Du må gerne have det sjovt, og det kan du dyrke lidt mere, hvis du husker at bruge tid på nogle af de ting, der ikke er plads til i hverdagen normalt.

 

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.