Tekstbageriet

stue

Det skal du huske, før du får hund

xx99

Der er i dag mange, der drømmer om at forøge deres familie med det, som der kaldes for menneskets bedste ven. Her er der selvfølgelig tale om en hund. Og det er helt forståeligt, at flere og flere familier vælger at gøre sig en sådan pelset investering.

En hund er nemlig yderst trofast, og derfor vil den altid være der, når man har behov for ikke at føle sig alene, når man har brug for omsorg, når man er frisk til at lege og så videre. Den har meget gode egenskaber.

Dog kræver det også en del overvejelser, før man køber en hund, idet en sådan betyder flere ændringer i hjemmet. Vil du gerne vide mere om det? Så læs med lige her nedenunder og få gode råd til din hund.

hund

Møbler om i dit hjem

Når man for første gang vælger at investere i en hund, er det vigtigt, at man sikrer sit hjem – især hvis det er en livlig, nysgerrig og meget legesyg hvalp, man vælger at investere i. Med en sådan er der nemlig ikke noget, der længere er helligt.

Det betyder, at du sal fjerne de ting, som står i en højde, så de kan blive skubbet til, vælte og gå i stykker. Det gør sig for eksempel gældende med gulvvaser. Du skal fjerne de tæpper, som du ikke vil have fyldt med hår og eventuelt også hundetis, og du skal skifte de ting ud, som du er så glad for, at du ikke ønsker små bidemærker i dem.

Sæt tid af

Dernæst skal du indstille dig på at bruge tid hver dag på at tage dig af din hund. Den er et ekstra medlem af familien, og derfor skal den også behandles sådan. Du skal derfor gå ture med den, sørge for at den har rigeligt med mad, at den føler sig underholdt og i det hele taget, at den får masser af omsorg og kærlighed.

Sikre dit hjem og din hund

Og sidst men ikke mindst skal du sikre dit hjem, så hunden ikke kan stikke af. Mange af disse er meget snedige samt lærenemme, og det betyder, at de hurtigt kan lære, hvordan man åbner en dør, hvis de kan komme op i højden. Sikre derfor dit hjem med nogle gode låse, der ydermere også sørger for, at du ikke en dag kommer hjem til et hus uden en hund.

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.