Tekstbageriet

Arbejde og sammenhold

Derfor bør din virksomhed overveje at indføre firmaevents

xx99

For at følge med tiden vælger flere og flere danske virksomheder i dag at ty til lidt mere utraditionelle midler for at fremme overskuddet på bundlinjen, såvel som arbejdsmiljøet. Det er her de såkaldte firmaevents kommer ind i billedet. Læs videre her for at se hvordan en god firmaevent kommer med en hel del fordele med sig i sækken.

Arbejdsmiljø og begivenheder

Yderligere indirekte indtægter

En god firmaevent har først og fremmest den fordel, at den kan skabe indirekte ekstra indtægter for en virksomhed. Undersøgelser fra Spanien har f.eks. vist, at der i visse tilfælde genereres op til 5 milliarder i indtægt som resultat af deres firmaevents. Firmaevents er nemlig først og fremmest med til at styrke sammenholdet og de personlige forhold i virksomheden, og samtidigt fremme diverse salgsteknikker og virksomhedsstrategier; og det har med al tydelighed vist sig på bundlinjen hos de virksomheder, der afholder firmaevents. Hvis dette lyder som noget for jeres virksomhed, så bør i bestemt ikke afholde jer fra at tage kontakt til et godt eventbureau København, Aarhus eller hvor jeres virksomhed nu skulle være placeret rent geografisk.

Møder og ansatte

Fordelene ved at afholde firmaevents

Og det stopper ikke bare ved dette. Der er nemlig yderligere fordele forbundet ved firmaevents, og det er uanset om der er tale om middage, konferencer, firmaudflugter, møder eller andre fritidsaktiviteter for medarbejderne: 

 

  • De diverse firmaevents fra symposier, team-building møder og andet er utroligt effektive redskaber til at forbedre både den eksterne og interne kommunikation i virksomheden. Den styrkede kommunikation blandt medarbejderne vil i rigtig mange tilfælde resultere i en langt mere udadvendt og positiv indstilling blandt de ansatte; og dette betyder at de vil være langt mere effektive i at markedsføre og sælge en virksomheds produkter. 
  • En god firmaevent kan være med til på afgørende punkter, at styrke det indbyrdes forhold imellem de ansatte i virksomheden. En firmaevent giver desuden de ansatte chancen for at netværke med hinanden, og skabe nye kontakter hos kunder, medansatte og andre branchefolk.
  • Selv den mest succesfulde virksomhed kan en gang imellem rammes af metaltræthed. En god firmaevent kan være med til at løfte moralen og den generelle stemning på arbejdet. F.eks. hvis en firmaevent i forbindelse med behandling af stresssymptomer er rigtig god, så vil de ansatte vende tilbage til arbejdet med langt mindre stress, og fornyet energi – klar til at give den en ordentlig skalle. Et andet eksempel på en mere rekreativ firmaevent kunne f.eks. være, at afholde en paintball turnering, der netop har til formål at styrke kammeratskabet mellem de ansatte. Oplevelsen giver automatisk de ansatte et langt større sammenhold, samt lære hinanden lidt bedre at kende. En firmaevent kan faktisk være alt mellem himmel og jord; i bestemmer fuldstændigt selv.
  • En firmaevent er med til at anerkende de ansattes succeshistorier – og belønne dem. En firmaevent er den perfekte lejlighed til at fejre et teams succes eller opnåelsen af en bestem målsætning. Dette kunne f.eks. fejres med en samlet middag eller måske som led i den årlige firmajulefrokost.

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.