Tekstbageriet

ruller af toiletpapir

Sådan finder du det rigtige toiletpapir

xx99

Det kan være svært at finde det rigtige toiletpapir, der passer lige præcis til dine ønsker og behov. Man skulle ikke tro det, men der findes en masse forskellig slags toiletpapir på markedet, i forskellige farver med forskellig blødhed og i stor variation af kvalitet. Ønsker du at finde det helt rigtige toiletpapir til dig og din familie, skal du læse med her. 

hamstring af toiletpapir

Billigt toiletpapir – kig efter kiloprisen

Ønsker du at prioritere toiletpapirsprisen, kan det være en god ide at kigge efter kiloprisen, når du køber toiletpapir. Når det kommer toiletpapir, er en rulle ikke bare en rulle – selvom det kan se billigt ud for én pakke toiletpapir, kan det faktisk være relativt dyrt, når man kigger på kiloprisen. Derfor skal du altid kigge på kiloprisen, når du køber toiletpapir, hvis du ønsker at få mest for pengene og måske endda spare lidt. 

Find det rigtige mønster

Når det kommer til at skulle vælge det rigtige toiletpapir, er det vigtigt, at du kigger på toiletpapirets mønster. På papirfabrikkerne bliver toiletpapiret nemlig udstyret med små mønstre eller huller, der er hemmeligheden bag blødheden – selvom de måske ved første øjenkast kan virke overflødige og uden mening. 

Du har måske selv prøvet at købe det billige budget toiletpapir fra supermarkedet, som er helt gråt og uden mønster, for derefter at skifte over til det dyrere, netop fordi det er en helt anden kvalitet med en helt anden blødhed. 

Udover at mønsteret og hullerne øger blødheden, gør det også, at papiret holder bedre på vandmolekyler og forbedrer sugeevnen. 

Toiletpapir i massevis

Over eller under – hvad er den rigtige måde at hænge toiletrullen på?

Du har sikkert haft denne diskussion med dine venner og familie mange gange før; hvilken vej skal toiletrullen hænge? Skal enden af toiletrullen hænge hen over rullen eller på undersiden af rullen og ind mod væggen? 

Du tror det måske ikke, men det kan faktisk have en stor betydning, når det kommer til at skulle finde det rigtige toiletpapir. Mange foretrækker, at papiret hænger over rullen, mens færre foretrækker, at papiret hænger på undersiden. Her har flertallet ret – flere hygiejneeksperter har nemlig peget på, at det umiddelbart er den mest hygiejniske løsning at papiret hænger på undersiden frem for over rullen. 

Du kan selvfølgelig selv vælge, hvordan du ønsker at toiletrullen skal vende og dreje, men den mest hygiejniske løsning ville være oplagt. Du kan læse meget mere om toiletpapir og om hvordan du finder det helt rigtige til dig og din familie på lomax.dk. Du vil med sikkerhed blive overrasket over, hvor meget forskelligt toiletpapir, der findes, og hvad det bedste er! Det er bare med at søge løs og finde en masse ny viden om toiletpapir. 

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.