Tekstbageriet

Venner skåler til middag

Bestil sund mad

xx99

Takeaway bliver sjældent opfattet som et sundt valg. Når man ikke selv orker madlavningen og bestiller mad udefra, ender det ofte med en pizza eller en burger. Nu er der en mulighed, der måske betyder, at du er færdig med at bestille usund fast food. Wolt cykler rundt fra restauranter til sultne kunder. Du kan få leveret alverdens takeaway lige til døren. Måske har du set Wolts cyklister i gadebilledet? De giver dig mulighed for at bestille og spise sundt, når du ikke selv kan lave mad. 

Kvinde og mand kigger på computer

Bestil takeaway med en rabatkode

Første gang du bestiller mad hos Wolt, kan du benytte dig af denne rabatkode Wolt. Med koden kan du bestille frisklavet mad til tilbudspris. Du kan tilmed bruge Wolts app til at tracke din mad. På den måde kan du se, hvor lang tid der går før du skal spise dig mæt i et dejligt måltid.

Få byens lækreste mad leveret til døren

Hvis du bor i enten København, Roskilde, Aarhus, Odense eller Aalborg, kan du benytte dig af Wolt. Wolt leverer et stort udvalg af mad. Hvis du er heldig, kan du få mad fra din yndlingsrestaurant leveret lige til døren. Du kan bestille alt fra pizza og burgers til sushi og lækre salater. På Wolts hjemmeside og app kan du hurtigt få et overblik over, hvilke muligheder du har at vælge imellem. Du kan vælge imellem forskellige kategorier. Der er eksempelvis kategorierne mexicansk, vietnamesisk og indisk. Du kan også vælge om du ønsker vegetarisk mad, en god steak eller mad med fisk.

Mad på sengen

Lækker mad til en hyggelig aften

Wolt er der ikke kun for dig, der har tømmermænd eller er syg og ikke orker at lave mad. Hvis du og dine venner ikke vil tage ud for at spise, kan I bestille det hjem i stedet for. På den måde undgår I også den udmattende søgen efter det perfekte spisested i byen. I kan blot søge jer frem og i løbet af få klik har I fundet det måltid, I ønsker jer. Næste gang du inviterer vennerne hjem, kan du bruge rabatkoden til Wolt. Dermed undgår du at bruge aftenen i køkkenet.

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.