Tekstbageriet

Undersøg prisen på dit lån

Undersøg prisen på dit lån

xx99

Står man i en situation, hvor man ønsker at låne penge kan det være meget væsentligt at undersøge hvor meget man kan låne. For selvom man kigger på forskellige steder online og snakker med venner så skal man altid tage udgangspunkt i ens egen personlige situation. For kun hvis man gør det kan man være sikker på, at man ved hvor meget man kan låne. Hvor nogle mennesker kan låne rigtig mange penge er der også dem, som stort set ikke kan låne noget. Det gælder altid om at finde ud af hvordan din situation er og hvordan din privatøkonomi er på forhånd. For når du ved dette er det muligt at danne sig et realistisk overblik over dine muligheder. Læs om privatøkonomi hos Lånekassen, hvis du ikke selv ved så meget om privatøkonomi. Her kan du blive meget klogere og den viden du får vil være yderst gavnlig.

Indstil lånebehov og udregn potentielt lån

Heldigvis behøver du ikke selv gå i gang med at udregne til den helt store guldmedalje når du skal udregne hvor meget du kan låne. Du kan blot gå online hvor der er mange forskellige værktøjer du kan bruge. Du skal ikke gøre ret meget for at finde ud af hvor stort et lån du kan tage. Det eneste du skal gøre på forhånd er at finde ud af hvad dit behov er. For når du finder ud af hvad dit behov er kan du efterfølgende finde ud af, om det er realistisk om du kan få de penge. Det kan være, at du har set dig varm på et fladskærms-TV til omkring 50.000 kr. Det er naturligvis mange penge og derfor er det ikke sikkert, at nogen ønsker at låne så mange penge til dig. Dette tal kan du blot indsætte i en tabel i en regnemaskine på nettet. Dernæst vil det være muligt at se hvor meget du skal betale i rente og hvor lang løbetiden er.

For en af de banker du kan finde derude kan det være, at du har en løbetid på 72 måneder. Det er det samme som 6 år, og det betyder altså, at du har meget lang tid til at betale dit lån tilbage. Det eneste du skal betale hver måned er 827 kr., hvilket må siges at være meget lidt i en helt almindelig privatøkonomi. Så hver måned er det nødvendigt, at du overfører 827 til en konto. Det er også muligt at sætte den månedlige ydelse op. Det er der mange, der gør, hvis de ønsker at få betalt deres lån meget hurtigt.

Et lån kan sagtens være billigt

Mange tror, at et lån man tager online automatisk skal være dyrt. Læs om gratis lån hos Nabi og du vil dog blive omvendt meget hurtigt. Det er nemlig et gratis lån og det må dermed siges at være billigt. Hvis du blot sørger for at betale lånet tilbage inden en særlig dato skal du slet ikke betale ekstra penge.


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.