Tekstbageriet

Kolde kontanter via smslån

SMS-lån – hvad, hvordan og hvorledes?

xx99

Da vi danskere først hørte om SMS-lån, så var det faktisk langtfra lige så smart, som det lød. På dette tidspunkt kendte man endnu ikke til NemID, og teknologien gjorde det vanskeligt at finde alle de nødvendige informationer omkring lånet på telefonen. Dette medførte, at efter man så smart havde ansøgt fra telefonen, så skulle man stadig indsende en masse information via brevpost.

Men sådan er det heldigvis ikke i dag. Det er nemlig blevet langt smartere og mere sikkert, hvilket vi alle kan nyde godt af den dag i dag. Men hvordan optager man så et SMS-lån i dag?
Du kan optage disse mikrolån gennem din computer, telefon eller tablet. Herefter vælger du blot en låneudbyder og udfylder de nødvendige formularer, og så har du ansøgt. Nemt og hurtigt.

Fordele og ulemper ved SMS-lån

Ligesom med så mange andre ting finder man også både fordele og ulemper ved denne type af lån. Derfor vil du nu blive præsenteret for de tre største fordele og de tre største ulemper, og herefter kan du bedre selv vurdere, om det er noget for dig.

Fordele

 • Det er utroligt nemt og hurtigt
  – Det tager kun få minutter, og alle kan finde ud af det.
 • Det er sikkert
  – Du kan sagtens låne online med ro i maven. Du skal underskrive med NemID, hvilket sikrer dig imod svindel.
 • Det giver frihed
  – Når du optager et sådant lån, så skal du hverken stille sikkerhed for lånet eller redegøre for det. Dette er den ultimative økonomiske frihed.

Ulemper

 • På SMS-lån er der ofte en ret kort løbetid
  – Vær derfor opmærksom på, om du kan betale tilbage til tiden.
 • Lånebeløbet er ofte fastsat
  – Du kan ofte kun låne et fast beløb, så hvis du mangler mere eller mindre, så bør du vælge en anden type af lån.
 • Det kan blive dyrt
  – Hvis du misligholder dit lån, eller hvis du vælger et dyrt lån, så kan det komme til at koste dig en god sjat penge.

Hvad kan man eller gøre?

Der findes mange alternativer til denne type af lån, som er mindst lige så hurtige. Hvis du for eksempel ønsker at låne mere end, hvad du kan låne genne et SMS-lån, så bør du tjekke andre online forbrugslån, hvilket for eksempel kunne være et kviklån, hvor man ofte kan låne helt op til 50.000 kroner eller endda mere nogle steder.

Det vigtigste, ligegyldigt hvilken type af låne du vælger, er, at du sammenligner flere lån, og at du overholder dine betalinger. Hvis du bruger lidt tid på at lægge et budget og sammenligne en række af forskellige lån, så kan du nemlig ende med at få en meget god oplevelse med kviklån eller SMS-lån. Hvis du derimod vælger det forkerte lån, så kan du komme til at fortryde det, og det kan komme til at koste dig alt for mange penge i forhold til størrelsen på det lånte beløb.

Vil du læse mere om SMS-lån og de mange andre muligheder, som du finder på internettet? Så klik her.


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.