Tekstbageriet

hund-leg

Sjove aktiviteter til dig og din hund denne sommer

xx99

Har du lavet sommerplaner, eller mangler du stadig at komme på nogle sjove aktiviteter du kan foretage dig? Sommeren er den perfekte sæson at tage ud en smule sammen med sin hund. Hvis du er en af dem som havde de helt store planer om at tage ud og holde ferie i udlandet denne sommer, så kan det være at du er blevet nødt til at finde noget nyt at lave. Når man alligevel er hjemme som hundeejer, kan det være en rigtig god ide at tilbringe noget af sin sommer sammen med dyrevennen.

Træn hunden og styrk jeres bånd

Har du haft ambitioner om at træne hunden op til noget bestemt, og er du kommet fra det i løbet af dine arbejdsdage? Så brug noget af din sommerferie til at træne sammen med din hund. Måske er der en bestemt ting du ønsker at komme i gang med sammen med hunden? Det kunne være at du tænker at dyrevennen kunne nyde godt af at lære at løbe på agility bane.

Brug sommeren udenfor på banen sammen med din hund, og giv dyrevennen en masse sjov motion. Find udstyret til agility og andre træningsformer med hunden på nettet. Find eksempelvis sporeline, legetøj, og godbidder. Til agility løb tager man hunden med ud på en slags forhindringsbane, eller bygger en bane selv. Så handler det om at hunden skal gennemføre banen på den bedst mulige tid.

hund aktivitet

Find nye lege og gå lange ture

At gå lange ture er en dejlig ting, som både hund og menneske kan få en hel masse ud af. Alle væsener har godt af at få motion hver dag, og især et så aktivt dyr som hunden har godt af at komme ud og gå en hel masse. Når det er sommer, er det en god ide at tage hunden med udenfor, på dagens mest kølige tidspunkter. Du bør derfor planlægge omkring hvornår du tager hunden med ud på en lang tur, eller ud på agilitybanen.

Tag hunden med på outdoor tur

Sommeren er et rigtig godt tidspunkt at tage hunden med ud og lave sjove ting. Hunde kan være med til mange af de ting vi mennesker kan, især hvis det er ude i naturen. Har du før overvejet at tage ud på telttur, eller anden form for udendørs overnatning? Hunde er som velkendt mestre i at befærde sig udendørs, og mange hunde kan være ude time efter time. Find det rigtige udstyr og sjovt legetøj, så du kan have hunden med ude til alle mulige slags sjove aktiviteter. Pak teltet, sovepose, sporeline og hundelegetøj, og planlæg din og din hunds næste tur ud i det fri.

 

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.