Tekstbageriet

kat

Sådan arbejder du hjemme, selvom du har kat

xx99

Ligesom når du ser gratispornosexhub.dk, så vil du helst gerne have at katten kan passe sig selv, imens du arbejder. Det kan virke utroligt forstyrrende, hvis katten går rundt og tigger om opmærksomhed, imens du prøver at sidde og tjene penge hjem til husholdningen.

Læs med her for at se nogle gode råd til hvordan du holder katten beskæftiget, imens du arbejder, så du undgår at blive distraheret.

Lad nogle andre passe den

Hvis du bor sammen med nogen, så kan du passende bede dem om lige at holde et vågent øje med katten og beskæftige den, imens det er du arbejder. Ofte har de andre i din husholdning ikke noget imod det og de kan godt holde et vågent øje med katten, imens de for eksempel læser en bog eller ser en film.

På den måde er katten ude af billedet for en stund men bliver stadigvæk nusset om og underholdt af de andre. Og så kan du altid tage katten til dig og nusse den igennem, når det er du er færdig med arbejdet.

Køb noget legetøj

Hvis katten er indekat er det især vigtigt, at du finder noget, som den kan underholde sig med, imens du er travl beskæftiget. Ofte kan lidt kattelegetøj være en god ide.

katte

De fleste katte har en eller anden form for interesse når det kommer til legetøj, så det handler om at finde lige det, som finder legelysten frem i din kat. Kan katten godt lide små bolde eller er den mere glade for snore? Nogle katte er også helt vilde med fjer, så eksperimenter dig lidt med nogle forskellige ting og se hvad det er der virker på din kat.

Godbidder

Lidt godbidder er også en måde hvorpå du kan holde katten beskæftiget og ofte kan du kombinere dette med legetøjet. Du kan godt købe noget legetøj, hvor du kan ligge selve katteslikket eller godbidderne ind i legetøjet. Og så skal katten i hvert fald nok være beskæftiget med at prøve at få de godbidder ud.

Vær dog påpasselig med ikke at give katten alt for mange godbidder. Ligesom dig selv har den ikke godt af slik hele tiden.

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.