Tekstbageriet

Par i snevejr

Væk romantikken igen

xx99

Kan du mærke, at den gnist, som var så intens, da du mødte din partner, er ved at forsvinde lidt? Det er meget naturligt, at den slags sker, når forholdet er ved at blive mere seriøst, og man måske endda har flyttet sammen og fået børn. Det er ikke lige så spændende, som da man mødte hinanden og var nyforelskede, men det er heller ikke ensbetydende med, at den gnist vil forsvinde for evigt og aldrig komme tilbage.

Faktisk er det helt bestemt værd stadig at kæmpe for romantikken i forholdet, også selvom der netop er gået hverdag i den. Lige netop det skal det handle om herunder, hvor du får nogle gode tips til at vække romantikken i jeres parforhold.

Par ved stranden

En månedlig date night

En rigtig fin ting, som I kan indføre, og som helt sikkert burde kunne lade sig gøre, også selvom at I begge har travlt til hverdag, er at arrangere en månedlig date aften. Her kan I endda bare vælge at tage det lidt som det kommer, eller også kan I skiftes til at være den, der finder på, hvad I skal lave.

Selvom I umiddelbart tænker, at der ikke er tid til det, og I bare gør det, når det lige passer, så kan det næsten være nødvendigt at presse det ind i skemaet. På den måde er I sikre på, at det bliver til noget, og det vil faktisk styrke jeres forhold meget mere, end I tror. I vil glemme alt om arbejde, børn og praktiske opgaver i huset for en stund – og det eneste i vil fokusere på i et øjeblik er hinanden og jeres kærlighed til hinanden, som måske ikke altid er så synlig i hverdagen.

Overrask hinanden i hverdagen

Udover at arrangere en månedlig date aften, kan I også prøve, hvis det er muligt, at overraske hinanden i hverdagen. Det behøver ikke at være et direkte chok, men hvis I eksempelvis prøve at gøre nogle små ting for hinanden eller eksempelvis komme hjem med blomster eller en god film på dvd, kan det faktisk også gøre en forskel. Det handler netop om at vise, at man stadig er der for hinanden, og at man gerne vil gøre den anden glad. Og så er den type små gestus også lidt romantiske, hvis man vælger at tolke det sådan.

Forældre og barn

Gør noget ud af jer selv 

Et afsluttende råd til jer, som ønsker at vække romantikken i forholdet, er at gøre noget ud af jer selv en gang imellem. Når der netop går hverdag i den, er det heller ikke altid, at man har tid til eller prioritere at se godt ud, ligesom man måske gjorde i starten af forholdet. 

Men det er bestemt værd at gøre noget ud af sig selv – både i det tøj man går i til hverdage og i soveværelset. Hvis I gerne vil spice det lidt op i soveværelset, kan I eksempelvis tage et kig på obsessive imperia babydoll sæt, som måske ikke er noget, I rigtig har prøvet før, men som måske lige netop kan være det, som vil vække gnisten igen. 

 

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.