Tekstbageriet

Et smukt og råt plankebord

Et plankebord er råt og naturligt design

xx99

Der er ingen tvivl om, at hvis der er noget, som er populært her i landet så er det design. Især hvis man krydser landegrænser vil man være meget vild med det danske design. Der er ikke det land, som går op i design, som ikke ofte får inspiration her i andedammen når der skal udvikles nye ting. Det er en ting man kan være stolt af at sige når man er ude i verden, at man er herfra. For hvis folk ved noget om design så vil de uden tvivl kende til vores land. Et særligt produkt, som også er meget populært både her i landet og i udlandet det er det klassiske plankebord. Det er et udtryk for det rå og nordiske og det er lige præcis det, som folk er vilde med.

Vælg det nordiske plankebord som interiør

At flytte ind et nyt sted betyder, at man skal beslutte sig for hvilken stil man vil have i sit nye hjem. Man kan ikke bare flytte ind med de ting man har i forvejen da det kan være, at de slet ikke passer til det nye hjem. Man bør derfor i god tid kigge sig rundt i det nye hjem og se hvilken type af hjem det er. Og meget snart vil man finde ud af om de ting man har i forvejen passer til hjemmet. Hvis ikke det er tilfældet skal man til at overveje hvilke ting, der så vil passe til. Det kan blandt andet være, at man tidligere har haft en stil inspireret af 1970’erne med brune, gule og orange farver. Hvis ikke det passer til det nye hjem skal man kigge andre steder hen.

Der er stor sandsynlighed for, at et plankebord vil passe godt i det nye hjem. Det skyldes, at der er stor sandsynlighed for, at stilen i det nye hjem kommer til at være nordisk og råt. Det er nemlig sådan man laver lejligheder og huse i dag, og man kan næsten snakke om en tendens. Der bliver lagt vægt på de rå materialer og det helt naturlige look på vægge, gulve og loft. Det skal selvfølgelig passe til de ting man tager ind i det nye hjem og det kan man nemt gøre. Man kan blot købe et smukt plankebord og sætte op, og så er man allerede langt.

Et plankebord i afdæmpede farver er bedst

Det er sjældent, at man ser et plankebord i mange farver, men det sker dog af og til. Det går dog lidt imod den tanke der er med plankebordet. Det er nemlig meningen, at det skal udstråle noget naturligt og råt og nordisk. Hvis man maler det vil denne følelse slet ikke komme frem på samme måde.

Skal du have et plankebord der passer til det nordiske look bør du vælge et i de helt rå og naturlige farver. Du bør vælge et råt og smukt plankebord, som næsten ikke er behandlet med noget. Det gør nemlig, at træets oprindelige farve og tekstur bevares bedst muligt.


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.