Tekstbageriet

Penge

Til dig, der skal optage forbrugslån for første gang

xx99

Flere og flere danskere vælger på et eller andet tidspunkt i deres liv at optage et forbrugslån. Det kan være til en rejse, til en ny computer eller til en tandlægeregning. Hvis du står og skal tage et forbrugslån for første gang, så er der mange ting, som du skal have styr på. Fx er det en god ide, at du bruger lidt tid på at undersøge de forskellige låneudbydere. Der er stor forskel på de forskellige forbrugslån.

Sparegris

Dette skal du holde øje med ved låneudbydere

Først og fremmest skal du se, om låneudbyderen har et krav om en minimumsalder.

Før, at man kan optage et lån, så skal man være fyldt 18 år. Men ved nogle låneudbydere har de et krav om, at man skal være ældre end 18 år. Det kan være 20 år eller 25 år.

Når du har fundet ud af, om låneudbyderen har et krav om alder, så skal du tjekke hvad deres rente ligger på. Der er mange penge at spare ved at finde en låneudbyder, der tilbyder en lav rente. Der skal du kigge efter ÅOP, som står for Årlige Omkostninger i Procent.

Derudover skal du holde øje med, hvad løbetiden er på. Det vil sige hvornår pengene skal betales tilbage.

Få tilbud fra seks låneudbydere

Hos låneudbyderen Lendme skal man være minimum 23 år for at kunne låne penge, men de har sat aldersgrænsen så høj fordi, at de mener, at mange unge optager forbrugslån uden at vide, hvad det præcis vil sige.

Når du ansøger om et forbrugslån hos dem, så indhenter de tilbud fra seks låneudbydere, som de så sender til dig.

Kreditkort

Læs om de forskellige låneudbydere

Som sagt er det en god ide, at du læser om de forskellige låneudbydere inden, at du beslutter dig for hvilket forbrugslån, at du skal optage lån hos. Her finder du en god side hvor, du kan læse om de forskellige låneudbydere. Endnu en vigtig ting er, at du læser kravene inden, at du ansøger om et lån. Du har sikkert hørt citatet ”husk at læse det med småt”, inden at du skriver under på noget. Her gælder det citat virkeligt. Det kan være, at der står nogle krav med småt, som du måske normalt ville overse.

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.