Tekstbageriet

Mørk chokolade

Nyd livet med masser af chokolade

xx99

Rigtig mange mennesker i dag er meget bange for fedt og for usunde ting. Det er dog svært at snakke om usunde ting da alt kan være usundt i et overdrevet forbrug. Hvis man derimod er god til at holde ens søde sager på et normalt niveau er der ingen fare. Mange mennesker tror, at det er en stor synd at spise chokolade. Det bliver snakket om som noget man skal have fortjent og som noget, der i sig selv er syndigt. Det er en skam da det er noget, som kan gøre, at du nyder livet mere. Hvis du dog spiser chokolade samtidig med, at du føler dig skamfuld får du ikke meget ud af det. Smid derfor hæmningerne og spis et par stykker chokolade hver dag og opdag, at det ikke er noget, som gør, at du kommer til at blive tyk.

 

Giv dig selv lov til nydelse

Rigtig mange mennesker tænker meget restriktivt om måden hvorpå de spiser. De tænker, at hvis de spiser den form for chokolade eller slik så skal de enten springe et måltid over eller træne lidt ekstra. Det er fuldstændig irrationelt og gør ikke noget godt for ens fysiske og mentale sundhed. Det gør nemlig, at man har et øget fokus på ens madvaner og det kan gøre, at der er andre ting man slet ikke kan koncentrere sig om. Derfor bør man som udgangspunkt altid give sig selv lov til at spise chokolade, kage eller slik. 

Når noget er helt tilgængeligt og helt lovligt bliver det ofte lidt mindre spændende. Hvis man pludseligt giver sig selv lov til at spise chokolade kan det i sidste ende gøre, at man ikke spiser så meget af det. For hvis man ved, at man hele tiden har det til rådighed kan det være, at man udskyder at spise det. Og til sidst kan det være, at man slet ikke spiser det. Det skyldes, at man giver sig selv lov til den nydelse og det er ikke noget man behøver at have gjort sig selv fortjent til. 

Varm chokolade

En god livsstil kommer med meget nydelse

Mange mennesker går også rundt og tror, at de skal spare alle deres penge op og bruge dem på noget fornuftigt, som samfundet har dikteret de skal bruge. Lån nogle penge og brug dem på dig selv. Du kan klikke her hvis du vil vide mere om hvordan du kan få mest nydelse ud af dine penge. 

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.