Tekstbageriet

Fitness og motion

Derfor er en Crosstrainer et must til din træning

xx99

Hvis du er klar til at kende dit motionscenters bedst bevarede hemmelighed, så bør du bestemt læse videre her. Der findes nemlig en træningsmaskine, der er i stand til at træne dine arme, overkroppen og dine ben, der samtidigt ikke er for hård ved dine led. Læs videre her, og opdag hvorfor en Crosstrainer er din nye bedste ven til at nå dine motionsmål.

Blidere ved leddene

Når du bruger en Crosstrainer, så får du først og fremmest alle fordelene ved at løbe, men med langt mindre belastning på dine led. Og dette er noget som især dine knæ vil takke dig for, idet det netop er dine knæ der udsættes for hård belastning, når du løber. Den absolutte hovedårsag til at en Crosstrainer er så meget bedre end traditionel løbning er, at dine fødder ikke vil forlade pedalerne under hele træningssessionen. Dette betyder at dine knæ og led skånes for de stød der opstår, når dine fødder rammer jorden. Samtidigt vil du også tage langt flere muskelgrupper i brug, når du bruger en Crosstrainer; og dette betyder endnu mindre belastning på dine led, idet belastningen nemlig fordeles jævnt.

Bedre forbrænding

Med en Crosstrainer  vil du i mange tilfælde også forbrænde flere kalorier end med andre træningsmaskiner – faktisk helt op til 800-900 kalorier i timen.

Hele kroppen trænes

Med en Crosstrainer med håndtag vil du udover dine ben også være i stand til at træne resten af din krop. Du vil nemlig træne dine arm-, bryst-, skulder- og rygmuskulatur, når du flytter de to håndtag frem og tilbage. Du kan desuden også træne din mavemuskulatur med en Crosstrainer. Det eneste du skal gøre er at give slip på håndtagene, og du vil nu træne dine mavemuskler ved at holde balancen.

Benene turbotrænes

En Crosstrainer anvender desuden samtlige muskler i dine underben, hvilket gør den til den helt ideelle maskine til at styrketræne dine ben. Skift f.eks. mellem forlæns og baglæns bevægelse på pedalerne for at nå samtlige muskelgrupper i underbenene. Læs mere her for at læse flere fordele ved at bruge en Crosstrainer

Fuld kontrol

En af de helt store fordele ved at bruge en Crosstrainer er, at du fuldstændigt selv bestemmer tempoet. Du kan f.eks. vælge at starte langsomt, og så give dig selv lejlighedsvis træning ved en højere intensitet. Du styrer selv slagets gang.

Kaffe og muskelsmerter

Stor sikkerhed 

Idet du selv styrer hastigheden, så vil din Crosstrainer aldrig løbe fra dig. Når du stopper, så stopper din Crosstrainer nemlig også. Dette gør en Crosstrainer til en af de mest sikre maskiner på markedet i dag.

Kaffe efter træning

Som du kan se, så er en Crosstrainer det helt perfekte stykke træningsudstyr – både når det kommer til udbytte, kontrol og sikkerhed. Sidst men ikke mindst får du lige tip med dig på vejen. Når du er færdig med din Crosstrainer, så skal du nu prøve at tage en kop kaffe. Undersøgelser viser nemlig, at koffeinen i din kaffe er med til at forhindre muskelsmerter efter en hård træningssession. Sørg derfor for at du har den bedste kaffemaskine klar til en dejlig kop kaffe til lidt ekstra energi og muskelindring.

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.