Tekstbageriet

Lejligheder i København

Indret den lille studiebolig effektivt

xx99

Hvert år strømmer de kommende studerende til storbyerne og leder efter lejlighed til overkommelige priser. Desværre skal man ofte gå på kompromis med størrelsen, og så skal man til at tænke kreativt med indretningen. Men det er ikke umuligt at bo på meget lidt plads, hvis man bare tænker sig lidt om og køber de rigtige møbler. For selvom der måske ikke er meget gulvplads, er der masser af plads i højden.

Møbler på lidt plads

Udnyt væg og loft

Hvis man snakker med en, der har forstand på indretning, siger de ofte, at man skal indrette i højden. Og det kan der virkelig være noget om, når man ikke har for meget plads. En seng fylder rigtig meget i en en-værelses lejlighed, og så kan det pludselig blive svært at finde plads til et bord og nogle stole. Men hvis du køber en køjeseng, hvor der er plads under sengen, er der pludselig meget mere plads i rummet. Og med reoler og hylder, kommer dine ting også væk fra gulvet.
Har du fået studieplads og lejlighed i Aalborg? Slip for alt stressen, og find gode parkeringsmuligheder via dette link.

Grøn stol i hvidt lokale

Lev så minimalistisk så muligt

Det siges, at man ikke bliver mere lykkelig af at have mange ting. For jo flere ting du har, jo mere rod har du i livet. Og i en studiebolig kan det også være en måde at udnytte pladsen mere. For jo færre ting du har, jo mindre skal du bekymre dig, om det hele kan være det. Så hav kun det mest nødvendige, så som en seng, et bord og et par stole. Hvis du ikke er interesseret i en køjeseng, som tidligere blev nævnt, kan du med fordel have en sovesofa, så du bruger dine møbler til mere en én ting. Og hvis du ønsker at dele rummet mere op eksempelvis til spisning og til seng, kan du bruge en reol som en rumdeler.
Køkkenet er ofte en at de store syndere, hvor man virkelig kan få skrabet en masse ubrugelige ting sammen. Men via denne hjemmeside kan du læse om, hvordan du indretter køkkenet mest effektivt. På den måde kan du få mest glæde ud af din lejlighed, imens du skal bo der.

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.