Tekstbageriet

Fisker i solnedgang

Kombiner ferien til Bornholm med dine interesser

xx99

Der findes næsten ikke noget bedre end at være turist i eget land. Man er på sikker grund og samtidig er der så meget nyt og anderledes at se og opleve. Foruden nye oplevelser er en ferie på Bornholm oplagt til at dyrke dine hobbyer, sport og interesser, uanset hvad det er. Nedenfor kan du læse om nogle af de traditionelle og mere utraditionelle ting øen ligger op til. Ligeledes kan du læse mere om de ting øen også byder på i form af kulinariske madoplevelser og hvordan du finder de bedste steder.

Bornholmerlivet ligger meget op til det aktive liv 

Bornholm er en klippeø med storslået natur, hvor du altid er tæt på vandet og de rå forskelligartede landskaber. Alle naturelskere nyder at komme til Bornholm for at vandre, sejle, løbe, cykle eller lignende. Der er mange muligheder og øen er stor nok til at du kan få en del dage til at gå med at udforske på egen hånd. Med masser af skøn natur ligger øen automatisk op til en masse aktive timer i selskab med dem du holder af. Som familie kan man sagtens finde ture at tage på sammen og evt. kombinere det med bilkørsel nogle af dagene. 

Siv i sand

Enhver sport kan dyrkes 

Uanset hvilken sport du interesserer dig for på fastlandet, kan den tages med på ferie på Bornholm. Dette er ligeledes en af de gode ting ved at holde ferie i eget kongerige. Selv hvis du er til skydning med luftgevær behøves en ferie ikke stoppe dig. Tag evt. kontakt til DBI på Bornholm inden du ankommer for info om skydesteder og evt. skydeaktiviteter med andre. Skytteforeningen vil ligeledes kunne give dig info om skydebaner og turneringer. Det skal her nævnes, at skydning er en sport for hele familien og derfor en oplagt mulighed for at være sammen om sporten, samtidig med at man holder ferie.

Som med skydning, gør ovenstående sig gældende indenfor alle sportsgrene. Du vil altid opleve at kunne tage sporten med dig, fordi du fortsat er i samme land og du møder ligesindede med kompatible interesser.  

Klipper ved kystlinje

Tid til sport, fordybelse og kulinariske oplevelser

Netop når man holder ferie, skal man lave det man holder allermest af. Ved at tage sine interesser med sig kan man netop gøre dette. Foruden sport og fordybelse i de områder man bor i, vil der også være mulighed for kulinariske madoplevelser når I skal spise. Appetitten er ekstra stor når man dagen lang har fordybet sig med sine interesser, og her er et godt måltid ekstra indbydende og kærkomment. Tag evt. et kig online for anbefalinger og bedømmelser af de forskellige restauranter. Er du til fisk er der rig mulighed for at finde en hel del udsøgte fiskerestauranter på Bornholm. 

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.