Tekstbageriet

Køb en laser projektor til kontoret

Køb en laser projektor til kontoret

xx99

Meget ofte sker det på en arbejdsplads, at det altid er en udfordring at vise præsentationer til forskellige møder og samlinger fordi, at der slet og ret ikke er et medie, hvorpå man kan gøre det. Du kan dog tage teten og gå ud og finde en god laser projektor, således, at du altid er sikker på, at I ikke behøver at bruge flere timer på at finde ud af hvordan I får jer samlet om et enkelt bord med en enkelt lille skærm, hvor alle så kan se præsentationen.

En laser projektor kræver initiativ

På en arbejdsplads er noget af det allermest svære altid at få folk til at tage initiativ. Det er simpelthen fordi, at de medarbejdere, som er en del af virksomheden eller kontoret de måske ikke føler tilstrækkeligt ejerskab af noget som helst til at tage initiativ. Derfor er der altid nogen, som er nødt til at gøre det og ofte bliver de samme, hvilket man dog bare må acceptere. For eksempel kan det være, at du vælger at tage initiativ til at gå ud og købe en laser projektor. Og lige når du siger dette til et eller andet gruppemøde vil du måske tænke, at det ikke er mere end et par måneder siden du sidst gjorde nogenlunde det samme, bare med noget andet hardware, som skulle købes.

Dette kan måske virke lidt mærkeligt, men er du meget initiativrig og seriøs omkring dit arbejde er du selvfølgelig også meget interesseret i at få fat i en laser projektor da det gør, at du kan udføre dit arbejde bedre. Derfor vil du nok opleve, hvordan du i starten måske vil føle en lille snert af irritation når du pludseligt lægger mærke til hvordan din hånd bevæger sig op i luften når din chef spørger hvem der kan tage sig af at købe en laser projektor.

På mange måder vil det dog også være fair, at det er den person, som har nævnt, at det kunne være godt med en laser projektor, som så ender med at tage initiativ til at købe den. Det kan du også godt se det retfærdige i, hvorfor du ikke har så meget imod det igen. Og at se dine kollegaers kæmpe smil idet du rækker hånden op varmer også lidt om hjertet, så efter lidt tid accepterer du, at det bliver dig, som skal ud og købe en laser projektor.

En laser projektor kræver et godt budget

At tage initiativ til at købe noget på arbejdspladsen kræver selvfølgelig også, at der er sat penge af til det og det gælder i allerhøjeste grad også en laser projektor. For der er ikke meget sjovt ved at gå ud og finde en god laser projektor hvis der kun er sat et par hundrede kroner af til det.

Her kan du dog igen bruge det faktum, at det er dig, som har tænkt dig at gøre det, som argument for, at du kan få mange penge. For det er formentligt ikke kun medarbejderne, som er glade for, at du tog initiativ til at købe en laser projektor. Ledelsen er nok også meget taknemmelige så de ikke behøver at købe en laser projektor.


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.