Tekstbageriet

Klassiske ure fra Daniel Wellington

Klassiske ure fra Daniel Wellington

xx99

Når det kommer til ure og hvad vi bedst kan lide her i landet så er det utvivlsomt de meget stilrene ure, som ikke har så mange detaljer, som godt kan lide. Netop af denne grund er især mange ure, som er fra mærket Daniel Wellington begyndt at blive meget populære. Grunden til dette er nok, at vi generelt, både når det kommer til boligindretning og udseende bedst kan lide, at ure de ikke skriger så meget og i stedet er forholdsvis diskrete.

Daniel Wellington er kendt for store skiver

Noget af det, som er allermest kendetegnende for netop urkunstneren Daniel Wellington det er, at det som han især laver det er skiver, som er større end hos mange andre ure. Og generelt er det da også skiven, som bare er i fokus og den som tager hele opmærksomheden. For remmen er selvfølgelig også smuk på de ure, som Daniel Wellington laver, men det er dog ikke det smukkeste ved urene. For der er ingen tvivl om, at det smukkeste ved urene det er skiven, som er stor og har den klassiske runde farve.

Mange af remmene, som disse ure har de er lavet af læder, hvilket en god rem også bør være, hvis man går op i, at man har et kvalitetsur. Det er dog ikke kun ure fra Daniel Wellington, som kan være smukke for også Lacoste ure kan være meget smukke. Dog er det, som kendetegner disse ure i højere grad, at de er meget sporty og ikke nødvendigvis, at de er så diskrete.

Find unisex med Daniel Wellington

Aldrig før har der været så flydende grænser mellem kvinder og mænd, og måden hvorpå vi kønsmæssigt definerer os udtalt er meget anderledes end før. For hvor man tidligere enten var kvinde eller mand er situationen en anden i dag. Det, at man enten er det ene eller det andet gør selvfølgelig også, at man enten bruger mandetøj eller kvindetøj. Dette har dermed også ændret sig for i dag er det helt normalt, at kvinder og mænd går i det samme tøj. Daniel Wellington har lavet ure, som er unisex.

Det er netop det, som gør urene fra Daniel Wellington så kendte, at de er meget unisex således, at både kvinder og mænd føler behov for at gå med dem. Dette er også en smart måde at skabe ting på fordi, at man naturligvis udvider sin kundekreds på den måde. Det gør man ved, at dem som potentielt kan købe ens produkt de simpelthen kommer til at blive flere end for andre, som det gælder for, at de kun kan sælge til et køn, hvilket naturligvis er begrænsende. På den måde er Daniel Wellington både inkluderende og klog omkring det da han har regnet ud hvad man bør gøre.

Vælger du at købe et af de meget smukke ure fra Daniel Wellington, så vil du naturligvis få den fineste gaveæske med, hvilket for nogle næsten er vigtigere end selve uret.


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.