Tekstbageriet

Investcorp investerer i Ageras

Investcorp har investeret i selskabet Ageras

xx99

Investcorp har besluttet sig for at investere i selskabet Ageras og på den måde blive en del af virksomheden. Således bliver Investcorp altså partner til Ageras. Investcorp er en global equity fond, der investerer i teknologivirksomheder med fokus på IT-sikkerhed, data, internet, mobility og fintech. Herunder kan du læse om, hvad Ageras er, og hvorfor investeringen er både en god idé og samtidig rigtig vigtig for selskabet Ageras.

Hvad er Ageras?

Ageras er et selskab, der blev bygget i 1012 af blandt andet Martin Hegelund. Det er en platform med fokus på regnskab og jura, og det er på nuværende tidspunkt Europas største. Selskabet har mange kvalificerede samarbejdspartnere, og de kan alle hjælpe dig med lige netop din situation. Deres hovedmål er at skabe et gennemsigtigt marked for regnskabsydelser og juridisk rådgivning og samtidig gøre det nemt og enkelt for dig at finde den rigtige og den bedste hjælp, uden at du skal betale for meget for det.

Hvis du ønsker at bruge Ageras til at hjælpe dig, så skal du blot gå ind på deres side og derefter udfylde en formular, og så vil de hjælpe dig med at finde både revisorer, bogholdere, jurister eller advokater, der passer til dig. Når du kontakter dem, vil de matche dig med op til 3 kandidater, og så skal du blot vælge den kandidat, som du foretrækker. Alt dette vil ske inden for 48 timer, så det kan ikke blive nemmere og bedre.

Derfor er investeringen vigtig

Investeringen er vigtig for Ageras, og det er begyndelsen på en nyt og spændende kapitel. Visionen for dem har fra starten været at blive verdens førende markedsplads inden for regnskab og juridiske ydelser. Fordi det går godt for selskabet, og fordi Investcorp investerede i Ageras, så er de godt på vej mod drømmen om dette mål, og på et tidspunkt kan drømmen blive til virkelighed. Selskabet er stolte og glade over den positive udvikling, da de føler, at de kan hjælpe mange mennesker og gøre en forskel for både små og store virksomheder. Med Investcorps investering i deres selskab ønsker Ageras at tage virksomheden til det næste niveau og stadig udvide globalt på de eksisterende markeder.

Ageras er meget glade for investeringen, fordi de føler, at dette kan tage dem til det næste niveau. Investcorp har et godt ry, og har gjort dette mange gange hos andre virksomheder, og derfor ved de tydeligvis hvad de laver. Med dette får Ageras muligheden for at udvide, som det hele tiden har været meningen, og det er nu muligt for dem at se målet. Derfor er investeringen så vigtig for den fortsat udvidende virksomhed. Det er altså bare om at komme i gang og kontakte selskabet med det samme, hvis du mener, der er mulighed for, at Ageras kan hjælpe dig.


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.