Tekstbageriet

gruppe

Derfor skal du lære at spille på et instrument

xx99

Der er udelukkende fordele ved at spille på et instrument. Man har aldrig hørt nogen snakke om, at de har fortrudt, at de har lært at spille på et instrument. Evnen til at spille musik, er en gave som bliver ved med at give. Når du kommer på et højt niveau, kan du endda begynde at skrive din egen musik. Der er også mange mentale fordele, ved at lære at spille på et instrument. Det afhjælper stress, for når du spiller, kan du komme ud med dine inderste følelser. Derudover er det godt for børn at lære at spille, da det hjælper, med at udvikle deres færdigheder. Der er egentlig ikke noget dårlig at sige, omkring det at lære at spille på et instrument. 

pianist

Få nye fællesskaber gennem musikken

Når du bliver god til at spille, kan du begynde at spille til fester og sociale arrangementer. Det kan endda være, at du kan blive medlem af et band. Så kan i tage ud og optræde, og tjene en skilling på det. Hvis du ikke har lyst til at spille på et professionelt niveau, kan du bare mødes med et par musik interesserede venner, og så kan i spille sammen for hyggens skyld. Musikken åbner op for mange sociale muligheder. Når du bliver god til et instrument, får du muligheden for at snakke om musik med andre musikinteresserede. Det er desuden en rigtig smart måde at møde mennesker på. For hvis andre kan høre på dig, at du er passioneret omkring musikken, vil de have større respekt for dig. I nutidens samfund, bliver det mere og mere sjældent, at folk har en hobby, som de dyrker. Når man endelig møder nogle som er passionerede omkring musik, er det en indikator på, at de har noget at byde på. Så snak med dem du møder om musikken – måske vil det føre til kærlighed?

Tag en uddannelse indenfor musik 

Måske spiller du allerede på et instrument? Det kan være, at du ligefrem er ret god til det? Så kunne du overveje at tage en uddannelse indenfor musikken. Der findes mange muligheder, hvis man har lyst til at gå den vej. Du kunne eksempelvis blive musikterapeut, organist, korleder eller musiklærer. Hvis man elsker at spille på et instrument, er et job indenfor musikken, en oplagt mulighed. Så kan du lave noget, som du brænder for, hver eneste dag. Med en uddannelse indenfor musikken, kan du faktisk få lov til at dyrke din hobby, og tjene penge på det. Så behøver du ikke begrænse din hobby til fritiden. 

hovedtelefoner

Musik minimerer stress

Hvis du har haft en lang og opslidende arbejdsdag, er det dejligt at komme hjem, og sætte noget musik på. Det er med til at berolige, og sætte tankerne på plads. Vi mennesker hører musik i alle livets situationer. Hvad enten vi er kede af det, glade, eller sure. Det kan være en god idé at sætte noget musik på, som afspejler ens humør. Hvis du er ked af det, kan det hjælpe, at sætte rolig musik på. Derimod, hvis du er sur, kan det hjælpe at sætte vildt rockmusik på. Så kan følelserne få frit løb, i stedet for, at de bliver undertrykt inde i kroppen. Hvis du har mange bekymringer, er det også en god idé at sætte musik på. Så kan du hengive dig fuldstændig til musikken, og glemme bekymringerne for en stund.

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.