Tekstbageriet

hund og hånd

Husk at forkæle din firbenede ven

xx99

Det er ikke kun dig selv, der har brug for at blive forkælet indimellem, din hundeven kan også trænge til lidt ekstra kærlighed en gang i mellem. 

Det kan du gøre på rigtig mange forskellige måder og både ved specielle lejligheder og i hverdagen, det handler blot om at træffe de sundeste og bedste valg, når du skal finde den rigtige mad, de bedste godbidder og den helt rigtige sele til turen. 

Læs med her, hvis du vil vide lidt mere om, hvordan du kan gøre det bedste for din firbenede ven.

hundehvalpe kigger gennem hegn

Forkælelse af din hund i hverdagen

Når det er hverdag, kan det være svært at se, hvordan du kan forkæle. Især, hvis det drejer sig om simple ting som foder eller halsbånd. Det er dog ikke så omfattende eller svært, som det måske umiddelbart lyder, for på samme måde som du kan forkæle dig selv i hverdagen, med en god kop kaffe i sofaen og et kapitel i en god bog, så kan du også forkæle dig hund. 

I hverdagen er det ofte de små ting, der tæller. Vælg en rigtig lækker foderblanding, som gør din hund glad. Er det lidt stramt i budgettet, kan du spæde op med en billigere variant – som også kan være rigtig lækker. Det kan også være noget helt simpelt som en lidt længere gåtur, et mere komfortabelt halsbånd eller en ny børste til perioderne med fældning. 

I hverdagen er det også de små, lækre godbidder og de ekstra minutters nus, der tæller for din hundeven, så husk at give den alt den kærlighed du har, for det er den bedste forkælelse.

hundehvalp i vandskål

Forkælelse ved specielle lejligheder

En gang imellem skal der dog lidt ekstra til. Det kan være til jul eller fødselsdage, eller bare en dag, hvor du synes din firbenede følgesvend trænger til lidt mere end ellers. Her er det godt at have de ekstra lækre godbidder liggende på lager. Du finder hurtigt ud af, hvad det er netop din hund bedst kan lide, og hvad det er, der gør din hund lidt ekstra glad. 

Når det kommer til hundeudstyr, kan du finde rigtig mange gode ting, der kan give din hund underholdning og sjov – sammen med dig eller alene. For nogle hunde kan ekstra forkælelse også komme i form af forskellige former for træning, som ikke bare udfordrer hunden, men også giver jer ekstra tid sammen, hvor I kan hygge jer, og hunden får både opmærksomhed og ros – hvilket er en fantastisk form for forkælelse for de firbenede venner.

Ud over forkælelsen er det naturligvis også vigtigt, at du sørger for at passe på hunden – især i de mørke måneder, hvor et halsbånd med lys eller lignende kan være uundværligt på aften- eller morgenturen og det er også en form for forkælelse.

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.