Tekstbageriet

hundefoder

Find et godt hundefoder til din hund

xx99

Er du på udkig efter noget kvalitetsfoder til din hund? Så kan det klart anbefales, at du ser efter Gilpa foder. Gilpa hundefoder har eksisteret på markedet i mange år, og er noget som absolut bliver anbefalet af hundeerfarne mennesker. Uanset race eller alder, så kan dette fodermærke opfylde din hunds behov. Det er vigtigt, at hundens ernæringsmæssige behov bliver opfyldt, så den trives. Derfor bør du købe kvalitetsfoder til din hund, så du er sikker på, at den får det bedste af det bedste.

Sådan er foderet sammensat:

Producenten bag Gilpa har brugt meget tid på at sammensætte det helt rigtige foder. Det skal være en bestemt balance imellem de forskellige indholdsstoffer således, at fodersammensætningen opfylder hundens behov. Hovedingrediensen i foderet er protein i form af et kødprodukt, hvorefter der er et mindre indhold af b.la. fedt og andre ingredienser. I både voksenfoder og seniorfoder er der New Zealands Grønlæbet Musling, som bidrager med glukosamin. Glukosamin er med til at bevare hundens led og knogler således, at den kan bevæge sig uden de store problemer. I seniorfoder er der typisk lidt mere glukosamin, fordi ældre hunde har tildens til at få ledproblemer.

foderskål

Til alle slags hunde:

Du kan både finde foder til din hvalp, voksne hund og senior hund. Det er vigtigt, at du fodrer din hund med foder, der svarer til dens livsstatus. Ellers bliver dens behov ikke opfyldt. Hvalpe har f.eks. brug for foder med mere energi i forhold til ældre hunde. Den enkelte hunds energiniveau er forskelligt, hvilket er afspejlet i det foderprodukt, som den får. Gilpa hundefoderpiller er tilpasset den enkelte hundestørrelse således, at små racer får mindre foderpiller i forhold til større hunde. Foderet kan holde i lang tid hvis man sørger for at det står køligt, og at posen er lukket helt sammen.

hund

Foderet bliver anbefalet:

Der er mange hundeejere som er glade for at bruge Gilpa hundefoder. Mange anbefaler produktet videre til venner og bekendte, netop fordi deres hund kører godt på det. Gilpa hundefoder er blevet solgt i Danmark i mere end 25 år, hvilket betyder, at mange har købt produktet igennem flere år. Du får et godt hundefoder i god kvalitet til rimelige priser, hvilket betyder, at de fleste hundeejere har råd til at købe det. Du kan være heldig at finde foderet på tilbud på internettet, og dermed spare endnu flere penge.

Køb foderet i dag:

Køb Gilpa hundefoder allerede i dag, så du kan få købt noget godt til din bedste ven.


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.