Tekstbageriet

julegaver på træbord

Sådan glæder du de ansatte med en gave

xx99

Hvis du gerne vil glæde de ansatte, kan du vælge at give dem gaver til jul og jubilæer. Selv en lille gave kan være med til at skabe en positiv stemning på arbejdspladsen. Gaven viser, at du sætter stor pris på dine ansatte i firmaet. Det kan dog være svært at finde den helt rette gave, hvis der er mange ansatte i firmaet. Du kan derfor lade de ansatte vælge deres egen gave. På den måde får de en gave, som de bliver glade for. Der findes flere firmaer, som har et stort udvalg af gaver, som de ansatte kan vælge fra. 

glad kvinde med gaver

Medarbejderne vælger selv

Det kan være en god idé at lade de ansatte finde deres egen gave. De kan ikke blive skuffet over gaven, fordi de selv har valgt den. Der findes flere virksomheder, som tilbyder store udvalg af gaver. Her kan du finde vælg selv gaver ansatte, som viser det store udvalg af gaver. 

Du skal desuden ikke bruge meget tid på at finde gaver til de ansatte. Det eneste du skal gøre, er at vælge et beløb for gaverne og en deadline for, hvornår de ansatte senest skal vælge gave. Derefter får medarbejderne en adgangskode, som de skal bruge for at logge ind på hjemmesiden. Når medarbejderne er logget ind, kan de se et stort udvalg af gaver indenfor det budget, som du har fastsat. Nu skal de ansatte bare vælge en gave, som falder i deres smag. 

Hvis de ansatte ikke når at vælge en gave inden tidsfristen, får de en standardgave. Der er altså ikke nogen medarbejdere, der bliver snydt for gaven. 

gaver-hus-dør

En gave der skaber glæde

Det kan være en fordel at give de ansatte en gave, da det spreder glæde på arbejdspladsen. De ansatte føler sig værdsat, når de får en gave. Det kan være med til at skabe ekstra motivation og energi på arbejdspladsen op til jul. I de mørke og kolde dage i december kan det være svært at holde motivationen oppe. Det kan dog give ekstra glæde, når de ansatte kan se frem til en julegave. 

Du har måske før i tiden haft problemer med at finde den rette gave til de ansatte. Nogle blev måske skuffede over en julegave, fordi den ikke faldt i deres smag. Du kan derfor undgå alt besværet med at finde julegaver ved at lade de ansatte vælge selv. Det kan også give dig mere tid til dine egentlige arbejdsopgaver. 

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.