Tekstbageriet

cocktail ved stranden

Få råd til badeferien med kviklån

xx99

Har børnene gået og lavet hundeøjne i flere uger og er du selv ærgerlig over, at du ikke har fået sparet nok sammen til at komme afsted på ferie i år?

Bare rolig. I kan stadigvæk godt komme afsted. Læs med her og find de bedste kviklån for dig, så også du og din familie kan komme på badeferie i år.

 

afslapning ved poolen

Forskel på kviklån

Et kviklån er ikke bare et kviklån. Der er stor forskel på ikke bare hvor mange penge man kan få lov at låne men også til hvilke renter.

Renternes størrelse afhænger som regel af, hvor stort et beløb du gerne vil låne. Hvis du gerne vil ud og have fat i for eksempel 20.000kr til en god badeferie ned sydpå til dig og børnene, så bliver renterne også derefter.

Sammen med de forskellige kviklån kan du desuden ofte se, hvor lang en afbetalingsperiode du kan forvente dig med de forskellige lån. De forskellige låneudbydere har særlig erfaring med folk, der står i netop din situation, og kan ofte fortælle, i hvor mange måneder du skal regne med at betale af på lånet.

Derudover har alle låneudbydere også en minimumsgrænse på, hvor gammel deres lånere bør være, hvilket naturligvis kan være begrænsende for nogen.

Far og datter

Lav din research

Af alle de grunde er det derfor også rigtig vigtigt, at du undersøger sagen nøje, før du blot går ud og låner løs. Du skulle nøde komme til at lægge en fælde for dig og komme til at lånet alt for meget eller tage et lån, som du dårligt kan få betalt af på igen. Det er hverken i din eller låneudbyderes interesse.

Sæt dig derfor ned en rolig eftermiddag og kig først nøje dit eget budget igennem. Hvor mange penge kan du selv fremskaffe til den ferie og hvor meget er det præcist du regner med at låne?

Tag også gerne et kig ind på de forskellige flyselskaber og hoteller for bedre at kunne regne priserne ud for flybilletter og overnatning. På den måde er du meget bedre rustet, når du skal i gang med at låne.


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.