Tekstbageriet

mand tænker i naturen

Få dine virksomhedsdrømme til at gå i opfyldelse

xx99

Går du rundt med iværksætterdrømme? Har du fantastiske ideer til nye produkter eller tjenester? Ønsker du at skabe noget for dig selv? Vejen til at realisere dine planer og din virksomhed, kan være lang. Der er meget der skal gøres og læres, og meget tid og mange penge må investeres. Der vil ofte være mange prøver og udfordringer at overkomme. 

Men på den anden side, kan du have kreeret noget, du er stolt af. Noget som du kan leve af, og noget, som forhåbentlig kan gøre noget godt i verden. Hvis du har en vision, og noget du brænder for at sætte i værk, som kan gøre en forskel i verden, skal du helt bestemt gå efter det. Læs mere her, om at få råd til at starte din virksomhed. 

motiverende note

Skab en virksomhed, der skaber en bedre verden

Verden i dag er i nød. Vi står midt i klimakrisen, midt i masseudryddelsen af jordens arter og økosystemernes sammenbrud. Vi lever i en verden med stor ulighed blandt mennesker, og i en verden, hvor milliarder af dyr pines og dræbes årligt. Både mennesker og jorden er syge. Der er meget arbejde der skal gøres, for at vi kan redde planeten, og alle, der bor her. 

Men i dag er det sådan, at det er svært at overleve, uden at tjene penge. Sådan er vores samfund bygget op. Men for at være medskaber at løsningen, må vi stadig i en grad indrette os efter det eksisterende system. 

Kan du finde en vej, som både kan brødføde dig selv, og samtidig skabe positiv forandring? Hvis du har den ide, så skal du gøre den ide til en plan, og den plan skal du gøre til en virkelighed. Det er der hårdt brug for. Uanset hvad det er, eller hvem det hjælper. Bare det er med til at skabe en verden med mere lighed og kærlighed. Det skal hjælpe med at gøre verden til en renere, grønnere og smukkere sted. 

Både det store og det små tæller. Måske du ønsker at udvikle en ny vegansk serie af flødeis. Måske du opfinder produkter, der kan erstatte engangsplastik. Måske du udvikler apps, der kan mindske spild. Måske du starter en virksomhed, der tilbyder at lave folks pyntehaver om til nyttehaver. Måske du har en løsning til af de helt store problemer. Kom med det du har og det du kan, og start en virksomhed. 

grønne penge

Lån og investeringer

At du står uden midler, til at komme i gang, skal ikke stoppe dig. Verden kan ikke vente. Alle gode grønne initiativer er nødvendige med det samme. Så hvis du står uden en mønt på kistebunden, så må du finde en måde at få penge på. Er du heldig, kan du få lov til at låne penge. 

Har du en opsparing, kan du vælge at investere den. Hvis du ikke er helt klar endnu til at investere den i dine egne projekter, kan du med fordel investere den i noget andet indtil da. Så kan pengene få lov til at blive til flere, og så har du mere at gøre godt med, når du er klar til at sætte dine planer til værks. 

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.