Tekstbageriet

Kviklån med Mr. Finans

Bliv klogere på kviklån

xx99

I hverdagen hører man rigtig meget omkring kviklån, forbrugslån og lignende, men hvad er det egentligt?
Kviklån hører egentligt ind under kategorien forbrugslån, hvilket er et lån, som man kan optage uden at stille sikkerhed. Navnet er blot givet, fordi det er meget hurtigt at modtage sine penge, hvis man sammenligner disse lån med for eksempel et banklån.

Disse hurtige lån er virkeligt populære i Danmark, og langt de fleste kan låne. I de næste par afsnit kan du blive klogere på disse ting:

 • Hvad er kravene for at kunne låne?
 • Hvor meget kan man låne?
 • Hvor meget låner andre personer?
 • Hvordan finder man det bedste lån?

Når du er nået til bunden af denne artikel, så burde du altså have opnået en langt højere viden omkring emnet, og hvis du overvejer at skulle optage et kviklån, så vil du være langt bedre stillet herefter.

Hvem kan tage et kviklån, og hvor meget kan man låne?

Det er som sagt meget populært at optage kviklån. Denne høje efterspørgsel har naturligvis også medført et stort udbud, og derfor er kravene lidt forskellige. Der er dog nogle krav, som stort set alle låneudbydere stiller, og dem får du her:

 • Du skal være myndig – minimum 18 år
 • Du skal bo i Danmark – dansk CPR-adresse
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du må ikke være registreret i RKI

Dette er de essentielle kriterier, som langt de flest låneudbydere stiller til deres lånere. Hvis du opfylder disse krav, så bør du være meget godt stillet, når du skal ud at søge om et lån. Men hvor meget kan du så låne?

Mange vælger at optage små kviklån, som ligger på et beløb under 3000 kroner. Dette medfører blandt andet, at man hurtigt kan blive gældfri igen, og det er derved hurtigt og smertefrit at dække huller i budgettet med et sådant lån. Der findes dog også låneudbydere, som tilbyder langt større lån, hvor du kan låne for eksempel 50.000 eller 75.000 helt uden at stille sikkerhed.

Sammenlign mange forskellige kviklån

Der er som sagt en rigtig bredt udbud af forskellige kviklån, og derfor kan du også med fordel sammenligne en række forskellige lån. Dette vil nemlig give dig den bedste pris og de bedste vilkår.
Hvis du gerne vil læse mere om lån og finde et sted, hvor der er blevet samlet en masse forskellige låneudbydere, så kan du med stor fordel læse mere her.

Når du finder en side, hvor der er samlet mange lån, så giver det dig et stort overblik. Du kan for eksempel bruge denne model til at finde det bedste og billigste lån for netop dig:

 • Hvem kan låne dig det beløb, som du ønsker?
 • Hvem kan tilbyde dig den løbetid og den ydelse, som du ønsker?
 • Hvilke af disse firmaer har den laveste rente?
 • Hvilke af disse firmaer har den laveste ÅOP?

Du finder altså først udbydere, som matcher dine ønsker, og herefter finder du blot den billigste. Det er nemlig slet ikke så svært at finde et godt og billigt kviklån.


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

 

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.