Tekstbageriet

Bet på DOTA

Bet på DOTA

xx99

Hvis du allerede spiller på noget, så er du klar over, at der næsten ikke er noget, man ikke kan sætte penge på, og man behøver som regel ikke engang rejse sig fra sin stol. Sådan er det også med computerspillet DOTA. DOTA har nemlig gode muligheder for at spille om penge, især taget i betragtning, at du kan sidde hjemme og se det på nettet, og at du ikke behøver sidde der lige når kampen bliver spillet. Sådan kan det godt være, for ret mange andre sportsgrene, for så er du nødt til at sidde og følge med i nogle bestemte kampe, for at vurdere hvordan det kommer til at gå i en anden kamp. Sådan er det også med DOTA, men her er kampene ofte gratis at se, og man kan ofte se dem når man vil.

DOTA er måske ikke en sport du har hørt så meget om, men en sport der bliver spillet på nettet kommer jo hele verden rundt skal du tænke på. Her er der ikke nogen der er begrænset af, at der skal være en klub i byen, og at der skal være nogle andre, der også gerne vil spille det, for at man kan komme i gang med det. Der er mulighed for at der kun er en person i et helt land der spiller det, selvom det nok ikke er et eksempel der kommer til at ske. Derfor er der også meget større konkurrencer end du lige regner med, for det er måske ikke noget der fylder det danske samfund på samme måde som for eksempel fodbold. Alligevel er det noget af den sport der vokser hurtigst, og det er også noget af det der bliver set af flere og flere.

Der er masser af penge at hente – så hvordan kommer du i gang?

Når du så har fundet ud af at det er en sport, der ikke er så lille endda, så bliver det jo tydeligt, at der også må være mulighed for, at du kan sætte nogle penge på det, og få noget ud af det, hvis du satser rigtigt. Problemet er så, for mange i hvert fald, at de lige skal i gang med en helt ny sport. Det er jo ikke så nemt. Eller hvad? Det er faktisk ikke så galt, og det er det især ikke, fordi der er tale om en e-sport. Der er nemlig enormt gode muligheder for, at du kan se det på nettet, og på den måde lære det ligeså stille. Det betyder også, at du ikke behøver kende nogen, der kender en masse til spillet.

Der er altså masser af muligheder for et bet på DOTA, og derfor er det bare med at komme i gang. De mange muligheder rækker også ud til, at der er mange muligheder for at spille på det online. Det er jo ikke kun i Danmark, for det er en international sport, som bliver spillet over hele verden. Derfor er der endnu flere muligheder for sider du kan bruge.


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.