Tekstbageriet

Arbejde og miljø

Dette er skudsikre tegn på en fantastisk arbejdsplads

xx99

En god arbejdsplads er først og fremmest en glad og positiv arbejdsplads. Hvis disse rammer er på plads, så vil du som ansat have langt større mulighed for at præstere bedre og have det godt samtidigt. Faktisk kan et godt arbejdsmiljø være med til at gøre forskellen på et job du hader, og et job som du glæder dig til at ankomme til om morgenen. Men vidste du, at de bedste arbejdspladser alle deler en række fælles karaktertræk, der gør dem til rigtig dejlige steder at opholde sig i?

Virksomhedens værdier

Hvis en virksomhed har en positiv og etisk forsvarlig formålserklæring, så vil dette også afspejles hos deres medarbejdere. Dette vil dernæst anspore til, at medarbejderne bevidst vil give den højeste prioritet til deres kunder, aktionærer og ikke mindst hinanden.

sammenhold

Et afslappet men produktivt arbejdsmiljø

Hvis ens arbejdsplads ikke defineres af stress, frygt mobning, chikane eller kollegamobning, så vil de ansatte selvfølgelig have det meget bedre med at komme på arbejde. Hvis medarbejderne i stedet føler sig værdsat, så vil de naturligvis også præstere bedre.

De ansatte har ansvar

De ansatte vil typisk give den alt hvad de har, hvis de samtidigt også motiveres til at tage ansvar til at levere den bedste service eller produkt – uanset om det drejer sig om kuglepenne med logo eller betjening over telefonen. 

gruppebillede

Virksomheden kommunikerer ærligt og åbent

Ved at kommunikere direkte, åbent og ærligt, så vil der ikke længere være mulighed for diverse magtkampe og hævnlege. Ved at have en positiv tilgang til deres problemløsning med gode tilbagemeldinger, så vil mange vanskeligheder nu kunne løses langt mere effektivt.

Humor er vigtigt

Hvis medarbejderne kan se mange ting fra en humoristisk synsvinkel og kan grine sammen, så vil stemningen på arbejdspladsen naturligvis også være fantastisk.

 

Virksomheden er fleksibel

Hvis virksomheden og de ansatte formår at følge med tiden, så vil virksomheden sandsynligvis også trives; og dette er nemlig lig med en langt bedre arbejdsplads for alle.

Pausegoder

Afslutningsvist, hvis virksomheden desuden investerer i deres medarbejderes pauser, så vil de ansatte vende tilbage til skrivebordet med frisk energi og et godt humør. Dette kunne f.eks. være en velforsynet frokoststue, fitnesscenter eller airhockey bord. 

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.