Tekstbageriet

Udbrændt mand

Det kan du gøre når du akut mangler penge

xx99

Det er aldrig sjovt at komme til at stå i en situation, hvor man mangler penge. Uanset hvorfor man befinder sig i en tilspidset situation, vil man helt sikkert gøre hvad man kan for at kunne komme ud af den igen. Heldigvis kan det godt lade sig gøre at skaffe penge hurtigt, hvis man akut står og mangler dem. Læs her 3 ideer til hvordan du hurtigt vil kunne få penge mellem hænderne i en akut situation. 

Sælg ud af dine værdifulde genstande

Vil man gerne hurtigt ud af den trælse situation, man er kommet i, kan det godt kommer dertil hvor man bliver nødt til at måtte skille sig af med nogle ejendele, som er af større værdi. Selvom det ikke er sjovt at skulle sælge bedstefars frimærkesamling, kan det være at det er det, som skal til, for at man vil kunne rede sig ud af den situation, man er kommet i.

Overvej derfor, om du har nogle ejendele, som du kan sælge med det formål at skaffe penge hurtigt. Mangler man penge her og nu, kan dette være en af de eneste løsninger, som man kan benytte sig af. Tænk derfor over, om dette ikke kan være en mulighed. 

Frustreret kvinde

Optag et hurtigt lån

En anden mulighed som ikke kræver at man skal sælge ud af sine ejendele, er at optage et lån. Dog kan det godt tage meget tid at skulle igennem alle formaliteterne med at optage et reelt lån, så hvis man helt akut skal bruge penge, kan dette godt tage for lang tid. Heldigvis findes der en type lån, som man hurtigt kan optage – og derved hurtigt få penge i hænderne af. Her menes selvfølgelig kviklån. 

Som navnet siger, vil man med et kviklån hurtigt kunne få penge ind på kontoen, så snart lånet er blevet godkendt. Der findes mange forskellige udbydere af kviklån, så det gælder bare om at få sendt en låneansøgning afsted hvis man akut mangler penge. Det kan for eksempel være til lånudbyderen strakspenge.dk, hvor man straks vil kunne få penge i hænderne. 

Mønter og pengesedler

Lån af venner og familie

Har man ikke noget man kan sælge ud af, eller kan man ikke få en kviklån, har man en sidste mulighed. Denne mulighed er at spørge familie og venner om at låne penge af dem. Er man i absolut akut pengenød, kan dette blive den mulighed, som kan redde en.

At låne af venner og familie er lige så forpligtende som at optage et normalt lån. Man må derfor huske på, at pengene skal betales tilbage inden for en overskuelig tidsramme. Kan man formå at fastlægge klare rammer for hvordan man har tænkt sig at låne penge af familien, kan dette blive ens sidste redning. 


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.