Tekstbageriet

e-cigaretter

Pift hverdagen op med nye smagsvarianter

xx99

Kan du nogen gange godt blive lidt træt af den samme nikotin lugt, når du ryger? Det kan sætte sig i tøjet og være svær at komme af med. Dog behøver det ikke være sådan. Der findes noget, der kan give lidt ekstra smag og duft til dine cigaretter. I stedet for lugten af nikotin røg kan du få lige den duft, du ønsker, når der skal ryges. Med en sødlig duft kan det næsten virke helt fortryllende at gå forbi.

e-cigaret påfyldning

Stort udvalg af smage til din e-cigaret

Har du prøvet at gå forbi nogen, der stod med e-cigaret med duft, så har du sikkert haft svært ved ikke at synes, det duftede lidt godt. Med en e cig kan du næsten få selvbestemmelse, når det kommer til duften af dampen. Det er nemlig ikke som med nikotin cigaretter. Til e-cigaretter kan du få alverdens dufte og smage, så din damp kan dufte af alt fra bananbrød til eksotiske frugter. Med det brede udvalg af dufte får du rig mulighed for at prøve dig frem og finde din favorit.

Ung pige e-cigaret

Stort udvalg af produkter

Er du ikke så bekendt inden for genren, så kan du prøve dig lidt frem og finde den e-cigaret, der passer bedst til dig. Udvalget er dog størst, når det kommer til smagsvarianter. Gå på opdagelse og find den der dufter af din yndlingsdrik, bær, frugt eller hvad det end kunne være. Du kan også vælge at blande dine egne væsker og finde frem til den bedste aroma.

Om du sidder hjemme, er sammen med vennerne eller er udenfor, kan du skabe lidt ekstra god stemning med de spændende varianter til e-cigaretter. Den er desuden nem at have med og fylder ikke rigtig meget. Der findes også en masse fint udstyr til, så du kan gøre den ekstra personlig.

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.