Tekstbageriet

Alle de ting til hjemmet

Drømmer du om nye ting til hjemmet?

xx99

Har du det ligesom jeg, at du jævnligt drømmer om nye ting til hjemmet? Hver gang du ser en eller anden spændende ting til hjemmet, går din indre indretningsarkitekt i arbejde. Der er ikke noget at sige til at det er sådan. Der findes et væld af interessante ting, som kan pifte boligen op, eller er så funktionelle at de letter din travle hverdag.

Personligt kan jeg ikke lade være med at dvæle foran de lokale brugskunstforretningers og andre butikkers vinduer. Det gør mine indkøbsture noget længere, men til gengæld inspirerende og aldrig kedelige. Dog bruger jeg for meget tid på det, så i stedet er jeg begyndt at finde inspiration online. De fleste butikker med ting til hjemmet har en hjemmeside, hvor jeg i ro og mag kan se på produkterne.

Det seneste jeg har fundet, er hjemmesider der samler produkter fra mange forretninger så det er langt nemmere at få et overblik – og masser af inspiration. En af dem, og måske den bedste er ting-til-hjemmet.dk. Her finder du både de sjove, smukke og funktionelle ting som du godt kan tænke dig. Udover det er der guides og artikler, som leder dig i den rigtige retning.

Boliginspiration til den kreative

Har du fx nogensinde tænkt over, hvordan du vælger de rigtige lamper til din bolig? Eller hvordan du indretter en lille lejlighed bedst? Det er artikler og guides som disse, der gør siden til noget ekstraordinært. Den går i dybden med forskellige emner og beskriver ting til hjemmet på en levende og fornuftig måde, som gør det nemmere at beslutte indkøbene.

Jeg stod selv med det problem, at jeg ikke havde opbevaringsplads nok i soveværelset. Hjemmesidens guide hjalp mig med at tænke kreativt og i dag har jeg plads nok. Tak for det!

Foruden beskrivelser, artikler og guides er der henvisninger direkte til de enkelte produkter, så du ikke behøver at lede efter dem bagefter. Du hopper direkte til produktet og kan foretage dine indkøb fra sofaen med nogle enkelte klik med musen.

Skal du være bange for at handle på nettet?

Du skal ikke være bange for at handle online, men du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det er en rigtig webshop du er havnet på. Der dukker af og til webshops op, som ser ud til, at de sælger forskellige produkter, men kun tager dine penge. Du ser aldrig varen. Det kan du undgå ved at benytte en hjemmeside som den føromtalte, som har helt styr på hvilke webshops der henvises til.

Er du nervøs for om din nye lampe eller den smukke glasvase skulle gå i stykker under fragten til dig, så kan det måske berolige at vide, at det er meget få gange, at noget går itu undervejs. Gør det det, erstatter butikkerne som regel den ødelagte vare. Selv meget skrøbelige ting til hjemmet bliver emballeret så godt, at de kan tåle både stød og tab på jorden uden at blive ødelagt.

Jeg håber du har fået mod på at spare tid foran butiksvinduerne og finde boliginspiration foran skærmen i stedet.


Artiklen er udtryk for skribentens holdning og indeholder ikke redaktionelt materiale.

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.